marți, 11 august 2009

Paaartieeeee!!! Vin calare pe viitura!

Romania tuturor posibilitatilor si-a pus inca o data amprenta asupra mea!

Ingrediente: 1 bucata tanara, proaspat reimblonzita
1 bucata masina sport super joasa
0, 01 grame noroc
1 lista cu planuri mari
1 pachet de nervi

Preparare: Se ia bucata tanara (uitati de partea blonda), se pune in masina sport super joasa, se stabileste traseul tinerei. Se ajunge la terenurile de tenis unde se intalneste cu o veche cunostinta pentru "afaceri", se amesteca continuu, dar la foc mic si brusc rezulta furtuna. Se despart drumurile "vechilor cunostinte" datorita furtunei. Pana aici totul clar?
Urmatorul pas. Foarte important. Drumul tinerei se presara cu zeci de litri de apa dati de Doamne Doamne, se umezeste pe toate partile, pana chiar se inunda. Rezultatul: tot atatea zeci de nervi!!! Urmeaza apelul telefonic la Pompieri, sortiti a retrage inundatiile din calea zecilor de masini care asteptau sub podul CFR (bine ca au fost si norocosi care si-au gasit loc in peco;) sau s-a facut loc pentru ei :P ), inundate si ele cu jumate de metru de apa.
Se asteapta o ora la peste 5000 turatii pe secunda, se presara cu divertisment din partea prostilor pusi la incercare de soarta (pentru a le demonstra a o suta-mia-oara ca asa i-a lasat natura si e fenomen ireversibil in cazul lor) care se baga cu motocicleta in dita-mai peninsulele formate de inundatii, si brusc ii vedem cum rasar cu fel de fel de iedere pe la tample (pe post de minte), de sub apele aduse de viitura.

Se mai lasa 5 minute la foc, se amesteca cu alta tura de nervi si draci, poate se presara si cu amuzament si rezulta decizia de "luat inima in dinti" si infruntat teroarea.

Apoi luam de pe foc, punem kilometri si inaintarea de la peco la activ, dupa care se serveste acasa, rece !!!!


"Pofta Mare"!

Niciun comentariu: