sâmbătă, 14 iunie 2008

dupa lupte seculare....groaza vine tot mai mare :|

pe langa faptul ca in aceasta institutie numita "umf" e plin de tot felul de personaje dubioase si puse pe post de "spaima vampirilor" (vampirii-noi, oameni normali, niste studenti la medicina, cu ganduri bune), fix pica in mijlocul vampirilor o bomba.bomba in adevaratul sens al cuvantului... una mare....cu par rosu de femeie de serviciu, varfuri distruse si arse precum le are peria de spalat wc.personajul se numeste.....asistenta la una dintre catedrele umf-ului..... foarte desteapta asa ea, de felul ei. cand e de zis ceva legat de materia respectiva....ia foile si incepe sa citeasca...corect....ca doar noi suntem prostii....si miss (sa nu fiu rea, nu ma mai leg si de varsta) e cel putin "centrul universului".....Hahaha...sper ca nu si credeti ca asa e....asa se vrea d-soara a fi....o teribilista ce stie sa isi deschida gura in adevaratul sens al cuvantului abia cand are de facut critici si sa ne aminteasca ce urata e viata.
o profitoare de pe urma arabilor veniti pe meleagurile tarii noastre cu scopuri ortodoxe...."DE A INVATA "!!!!.....hey miss, care esti pe postul de a invatat arabi, ce cauti si printre noi de ne faci sa ne pierdem vremea cu laboratoarele tale de 2 bani in loc sa stai sa iti faci treaba cu arabii?! ca doar esti cunoscuta !!!!
unde a disparut adevarata valoare?!
de ce trebuie sa ajunga atat de "pretiosi" si cu posturi atat de sus-puse niste oameni ce ar merita legati in camasa de forta si tinuti la pat, cu niste calmanate si anti-depresive....ca poate-poate o sa incepa in felul asta sa le placa si lor viata...oare pe noi parintii ne trimit la facultatea asta atat de importanta ca sa ascultam isteriile unor oameni sau cum ne citesc altii din foi/slide-uri si noi sa scriem dupa dictare? ca sa nu mai vorbim de explicatii....deja devenim pretentiosi....pt asa ceva putem apela la prea putine persoane. asta nu pentru ca sunt putini bine-voitori (ca unii chiar sunt), dar saracii.....NU AU DE UNDE!!!!! habar nu au nici ei de ce unele lucruri se intampla intr-un anumit mod....
iar miss....mai bine ne dadea foile atat de pretioasa sa le tragem la xerox decat sa stam sa scrie dupa dictare. ca doar nu era nimik placut in a asculta o voce iritanta a unui anume personaj isteric din din putinii depresivi pe care i-am intalnit pana acum prin zona.
altfel spus, ar fi frumos din partea d-soarei asistente sa faca o fapta buna....mai bine ar sta pe post de "material didactic" la o alta catedra din multimea de catedre ale acestei mari universitati: la NEUROLOGIE...macar am invatat si noi de bolile mintale mai concret....ca la cate detii....
altfel spus....sper sa imi inteleaga lumea groaza.....

Un comentariu:

dennis spunea...

se poate o mica observatie? incearca sa eviti folosirea punctelor de suspensie sau daca vrei sa folosesti incearca sa pui doar 3. dupa ce citesti, poti sterge comentariul, mai ales ca nu face referire la ce ai scris ci la modul cum ai scris.