miercuri, 25 iunie 2008

De ce nu pot sa existe si abateri de la regula?!


Stai draga si te "inchipuieste" si te odihneste ca doar nici nu esti in timpul programului, odihnite-ai in veci !!!!





Ma refer la POLITIE.....De ce e o regula incat sa fie printre noi, prin tara lui papura voda, doar politai tampiti? Pe ei oare de ce nu i-a invatat nimeni ca pt a vorbi cu cineva, mai intai trebuie sa stii sa te adresezi, sa stii ca trebuie sa respectie anumite acorduri, sa vorbesti fluent si pe intelesul oricarui om, sa aiba o tinuta care sa le permita sa alerge dupa un hot fara sa fie nevoie dupa un metru sa ia o pauza....?!DE CE? De ce oare nu le-a spus nimeni inainte sa-i angajeze ca, daca ar fi participat (chiar si pasiv) la clasele 1-4, sigur ar fi ramas oricum cu o idee....exista cratima...subiect...predicat...exista grupuri de litere, si grupul "che" nu se scrie "ce" si alte cele....ca doar...macar cu auzul ar fi bine sa stea mai convenabil...intr-un cuvant....de ce toti incultii si incapabilii sunt politai?! Eu asta cred ca niciodata nu voi putea intelege.Daca se crede cineva in stare sa ma ofere explicatii, sunt deschisa la a le auzi, insa nu le voi si crede..

Si acum, culmea ironiei: ma trezesc dimineata in urma stresantei sonerii a alarmei...ma gandesc sa il sun repede pe tata, sa vad in cat timp sa ma impachetez, sa apuc fac si un dush, si sa mai si bag ceva la "ghiozdan", ca sa putem cat de cat sa pornim din cluj spre casa,pana la ora 1.
Ajuns tata la parcare, ceva ceva parca nu dadea bine....masina fusese lasata undeva iar ea nu mai era acolo...eu nu o mutasem..mama nici atat...doar vantul poate de ar fi mutat-o, altcineva clar nu...surprizaaaaa !!!!! masina fusese ridicata de politie...Ohhhh God, alt stress, alta pierdere de timp, alti banii aruncati pe geam..intrebarea apoi:unde era semnul de "interzisa stationarea" sau alte semne de sa stim si noi sa nu lasam masina acolo? raspunsul nu vi l-ati putea imagina...la inceputul strazii, pe ambele parti erau tablite cu masini care se ridica...ok...mergi cat mergi pe strada...vine intersectia...tii strada...culmea:se schimba numele strazii.bun.pe strada cu nume nou nu mai apare nici un semn cum ca s-ar ridica masini...si pe langa asta...ca sa ajungem sa parcam acolo masina, am intrat prin intersectie, nicidecum pe la inceputul strazii.oare suntem noi fraieri ca nu am ghicit ca le tuna asa ceva prin cap? sa ridice masini de unde nici macar semn nu este? explicatia politiei: trebuia sa parcurgem strada complet daca chiar ne-ar fi interesat ce fel de parcare e.

Tampiti analfabeti ce sunteti!!! Alte lucruri nu stiti sa faceti?Poate ar fi mai util sa ajungeti si voi acolo unde e nevoie, nu numai de unde ies banii...cand e nevoie de voi la un accident, hoti , alte chestii importante va cam lasati asteptati...Dupa ce principii este condusa tara asta oare?Sau mai bine zis, fiecare om in parte? Ce se gandeste fiecare cand se trezeste? Numai cum sa faca sa fure? Ma rog...ca doar fura toti mana-n mana si traiesc bine de pe spatele populatiei care-si plateste datoriile la stat. Atat stiu...asta e singura lor pregatire...ca daca ar fi complet nepregatiti, nici pana acolo nu i-ar duce capul...cum sa fure cu cap...oricum aveti pe umeri doar un bostan cu o mutrisoara de iti vine sa o aplici pt speriat ciorile de halloween...macar cumparati-va de la un abator de undeva ceva de umplut bostanul, ca pana acum sunteti plini doar de incompetenta si de grandomanie...parca ati fi macar presedintele acestei tari....astea fiind spuse, ne-am achitat amenda de 390 ron si am ajuns si noi pe drumul spre casa...cu o "mica" intarziere...de cateva ore "doar".

Concluzie: aveti grija pe unde va lasati masinile, daca nu vreti sa va treziti fara ele si cu portmoneul mai usor...

2 comentarii:

Horia BOCHIS spunea...

Urata si violenta exprimare verbala la adresa "POLITIEI"...nu ii iau apararea...pt ca numa eu stiu cati incompetenti am vazut dupa portile "INSTITUTIEI".
Iar aprecierile la nivelul Politiei...Ale...Sa fim seriosi...mai trec si vremurile alea..crede-ma ;) Politistii tineri se PISHA (scuze expresia) pe banii unuia care nu vrea sa ramana fara permis.
Ironic...ai mai auzit expresia asta...HOTUL STRIGA HOTII!!!
Dar doctorasi ce mai fac? bine? iti spun eu...din proprie initiativa...ca in spital..."nu te pishi!!!...daca nu dai bani" :))))
intelegi aluzia?
TRAIASCA POLITIA!
TRAIASCA DOCTORIMEA!
:)))

ale spunea...

@ horica: ups :-s.speram sa nu ajunga postul asta la tine:P.glumesc.sper ca nu te simti ca in descrierea mea, ca nici nu ma gandeam la tine, sincer...acuma is convinsa ca sunt si competenti prin politie,dar sincer, ce se intampla la noi,e imposibil.ti-am zis pe mes cam care ar fi aluzia mea pe langa cele ft concrete.
cat despre doctori...lasa ca mituirile politiei la doctori merg cand ar face politaiu` orice numa sa fie sanatos:P...
deci...gandeste echilibrat:ce vine la voi...pleaca la noi;).si functionam unii in functie de ceilalti:D